Henningsons bjuder in till utbildning

I slutet på förra året tecknade en av HÄLLDEs partner ett ramavtal med flera kommuner i Dalarna, nu bjuder de in till utbildning

För att göra resan till Falun värd lite extra för kökspersonalen i de kringliggande kommunerna har Henningsons bjudit in leverantörer av köksutrustning. Philip Hagberg på Henningsons ser seminariedagarna som ett led i samarbetet med leverantörer, där de kan erbjuda användarna utbildning på respektive produkt, så att utrustningen används till fullo.

Kristina Nygård från HÄLLDE presenterar alla produktkategorier, demonstrerar och visar hur maskinerna fungerar och delger lite tips och tricks som kan förenkla tillvaron i köken.

Jag har skurit grönsaker, gjort hummus, tomatsalsa och bjudit på en smoothie, säger Kristina som är glad över att ha blivit inbjuden för att tillsammans med L&D Ergofokus och Rational fylla närmre en vecka av seminarier i Falun.

Malin Annebäck
Marknadsdirektör