Maximera din investering genom att ta reda på möjligheterna!

En maskin är en investering för att spara pengar och arbeta mer effektivt, därför är det av stor vikt att säkerställa att de utnyttjas till fullo, används på rätt sätt och uppfyller eller kanske till och med överträffar kundens förväntningar.

Kristina Nygård, säljare på den svenska marknaden är med jämna mellanrum ute och besöker slutkunder och berättar hur hon arbetar:

”Det gäller att ta reda på vad kunden förväntar sig, ställa frågor och sedan se möjligheterna. Jag har besökte ”Smedjebackens Delikatess” i Karlskrona för några veckor sedan. De har en Grönsaksskärare RG-50S. De tog över ett kök när de öppnade förra hösten och där fanns maskinen men tyvärr hade de inte så bred kunskap om alla användningsområden, efter en tid kontaktade de HÄLLDE. Jag tar alltid med mig lite olika skärverktyg för att visa och ge kunden möjlighet att själv prova sig fram. RG-50S kan skära fler än 30 olika snitt…

När jag gick igenom vad de har på menyn konstaterade vi tillsammans att de kan använda maskinen till så mycket mer än till att bara skiva sin vitkål… Det är ju flera faktorer som spelar in för att få önskat skärresultat, inte bara vilket skärverktyg utan också hur man lägger i produkten i mataren.

Anne-Lie och Lotta som driver verksamheten kompletterade sitt sortiment med en Strimlare 2×2 mm och en Skivare 4 mm. Nu slipper de köpa färdigskuren isbergssallad och istället för att skära purjolöken, citronen, gurkan etc för hand, kan de använda maskinen. Grönsaksskäraren går numera varm inför förberedelserna till deras meny som består av sallader, mackor, exotisk planka, smörgåstårtor etc. Att få tips och till och med chansen att själva testa innan köp, var något som uppskattades mycket.”

www.hallde.com är det enkelt att jämföra maskinernas funktioner genom att först göra ett urval utifrån kapacitet. Utöver det, finns det mängder av filmer som visar skärmöjligheter. Allt för att säkerställa rätt maskin på rätt plats!