Nyckeln till ett säkert val

HÄLLDEs Grönsaksskärare används i alla typer av kök över hela världen, där dimensionerna på skärverktygen ger en variation av skärresultat av lokalt tillgängliga produkter och matpreferenser. Således hamnar HÄLLDE-maskinerna i ett brett spektrum av miljöer där olika faktorer spelar in i valet av köksutrustning.

Grönsaksskärare med lås är ibland det säkraste valet

Utöver det självklara i att ha säkerhetsfunktioner inbyggt i själva konstruktionen så erbjuder HÄLLDE Grönsaksskärare som kan låsas och därmed förhindra att de startas av någon obehörig. Exempel på sådana miljöer kan vara när maskinen används i kök på vårdhem, i skolmatsalar, på kriminalvårdsanstalter eller på andra platser där säkerhetsaspekten utgör ett viktigt val.

Läs mer om vilka modeller som finns som låsbara här!

/ Malin Annebäck
Marknadsdirektör